Kok aan Huis Delft - Primi Cucina Italiana
50491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50491,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kok aan huis, chef op locatie

Soms is de gezelligste plek voor een lunch of diner bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Met kok aan huis van Primi Cucina Italiana wordt een diner voor vrienden of familie organiseren een stuk makkelijker. Wij koken bij u thuis of op de zaak een heerlijk diner en serveren dit vanuit uw eigen keuken. Uw eigen chef-kok op locatie.

Vi aspettiamo!

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Voor ieder feest en gelegenheid

Een diner op locatie, een walking diner op de zaak of een buffet thuis: alles is mogelijk. Na het kiezen van uw locatie, nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door. Ook bij het perfect verzorgen van wijn-spijs proeverijen en zakelijke evenementen zijn wij u graag uw partner.

Kok aan huis in Zuid-Holland en de rest van Nederland

Primi Cucina Italiana is gevestigd in de mooie stad Delft. Wij koken dan ook hoofdzakelijk in Zuid-Holland. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze regio en zelfs over de grenzen van Nederland heen uw etentje door ons te laten verzorgen. Recent hebben wij nog gekookt in België, Duitsland en Italië.

Italiaanse Toetje met wijn op achtergrond