Catering en Bedrijfscatering - Primi Cucina Italiana
50734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50734,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Catering en bedrijfscatering in Delft

Op zoek naar traditionele Italiaanse catering in Delft en omstreken? Primi Cucina Italiana biedt catering aan voor zowel particulieren als catering voor bedrijven.

Catering met een persoonlijk tintje

De basis van de catering van Primi Cucina Italiana is liefde voor het koken en het zoeken naar de beste ingrediënten. Onze producten onderscheiden zich door hun oorspronkelijkheid en pure smaak.  Wij gebruiken voor zover mogelijk biologische en seizoengebonden producten. Onze specialisatie zijn o.a. verse pasta en vegetarische gerechten. Samen met het nodige enthousiasme, kookkunst en volle aandacht voor de opdrachtgever zorgen wij voor een aangename sfeer en de heerlijkste gerechten. Dezelfde zorgvuldigheid hanteren wij ook bij de presentatie en de aankleding.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Compleet verzorgde catering

Wilt u helemaal geen omkijk hebben en alles aan Primi Cucina Italiana overlaten? Dat kan natuurlijk ook! Voor het serveren van hapjes en drankjes, de afwas en uiteraard het opruimen werken wij, als nodig met personeel, met vaste uurtarieven. Borrel, receptie of zomaar iets te vieren? Primi Cucina Italiana biedt een ruime keuze uit heerlijke hapjes en buffetten om het u en uw gasten aan niets te laten ontbreken. Primi Cucina Italiana is 100% Italiaans genieten.

 

Bedrijfscatering op maat

Waan u even in Italië en geniet van lekkere broodjes tijdens uw vergaderingen of presentaties tot volledig verzorgde lunches met uw klanten of avondmaaltijden voor uw medewerkers. Bij gebrek aan u eigen bedrijfskeuken biedt Primi Cucina Italiana u exclusieve, kwalitative gerechten met persoonlijke zorg op het gebied van bedrijfscatering. Met onze lunchtafel, met een uitgebreid assortiment, zorgen wij voor een uitstekende en gezonde lunch voor u en uw medewerkers.

Bedrijfscatering en lunch voor ondernemers

Lunchtafel en Buffetten

Ambachtelijke broden, broodjes en op wens ook glutenvrij brood. Regionale en buitenlandse kazen. Biologische vleeswaren. Huisgemaakte salades met gezonde dressings en toppings. Zuivel en fruit, allemaal biologisch, duurzaam en regionaal. Vanaf € 4,50 per lunchgebruiker kan onze lunchtafel al in u bedrijf staan. Neem contact met ons op en vul het contactformulier in om de mogelijkheden voor uw organisatie met ons te bespreken.

Meer weten? Neem contact op met Primi voor een vrijblijvende aanvraag.